Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Minitin från Celebrations med Treecko, Torchic och Mudkip

kr317,00

Söt liten plåt med motiv av Treecko, Torchic och Mudkip från Generation 3.

Metalllådan innehåller följande: två boosterpaket från Celebrations med 4 kort i varje, 1 boosterpack med 10 kort, ett bildkort med Treecko, Torchic och Mudkip som endast finns i denna minitin samt ett mynt från Celebrations.

Det finns 8 minitins i serien med olika motiv. Samla dem alla för att få din samling komplett.

Slut i lager

Utmärkt på Trustpilot
Prisgaranti - fundet billigere? Vi matcher prisen!
60 dages returret og hurtig levering
kr1.000,00 tillbaka till gratis frakt
Artikelnr: 0820650809378-6 Kategori:

Beskrivning

Här får du en liten söt plåt med motiv av de tre populära pokémonerna från Generation 3 + två av de populära Celebrations boosterpacken 1 boosterpack från en annan serie, ett snyggt promokort som matchar plåten och ett mynt.
Samla alla 8 minitins som finns i serien.
Med anledning av Pokémons 25-årsjubileum, i oktober 2021, släppte Pokemon serien: Celebrations Detta är en väldigt speciell serie där alla kort har den speciella Celebrations-logotypen som representerar ett Pikachu-huvud med siffrorna 2 och 5 på varje sida som kinder. Serien innehåller 50 olika pokémonkort uppdelade i 2 serier, själva Celebrations-serien med 25 kort och Classic Collection med 25 kort. Alla korten är Holo-kort, vilket också är något alldeles speciellt för Celebrations-serien. Det finns många wild cards i Celebrations-serien som: Shiny Mew Gold Cards, Base Set Charizard eller Umbreon Gold Star. Celebrations-serien har inga boosterpaket till försäljning. De säljs endast i lådor och burkar och boosterpaketen innehåller bara 4 kort istället för 10.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

NYHETSBREV