Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Pokémon köpguide

Har ditt barn plötsligt fått ett stort intresse för Pokémon och brinnande önskningar själva kort, karaktärer eller en viss nallebjörn? Och tycker du att det är förvirrande att ta reda på vad som är vad i denna fantastiska, men också stora, Pokémon universum? Om så är fallet, kolla in den här köpguiden eftersom den tar hänsyn till hur erfaren ditt barn är på att spela och eller spela med Pokémon-kort. Om det är mer leksak du letar efter, rekommenderar jag att du tittar igenom vår kategori av Pokémon tecken eller våra Pokémon nallar,om det är mer för saker och en fast Pokémon följeslagare. Pokémon kort för barn som just har börjat Om detta är det första köpet för barnet rekommenderar vi att du köper ett av paketen som vi har satt ihop. Det är ett billigt och enkelt sätt att få en massa kort. Dessutom rekommenderar vi också en mapp så att de har en plats att samla sina kort så att de lättare kan transportera och ta hand om dem. Vi har gjort paketerade lösningar med mappar i också. Se några exempel här:

Pokémon-kort för barn som har kort i förväg

Om barnet har samlat kort ett tag, han eller hon har förmodligen nu fått en begäran om vissa kort. Då hör du säkra ord som GX-kort, V-kort eller kanske jätte / jumbo kort. Och jag är säker på att du kommer att höra om vissa Pokémon också. Vi har skapat ett filtersystem där du enkelt kan hitta specifika typer av kort (V, GX, stora kartor, etc.) eller så kan du söka efter specifika Pokémon, mycket liv eller hög skada. Klicka på filtret under kategorisidorna så visas alternativen. Nedan följer exempel på kort som ofta är i hög efterfrågan hos barn som redan har flera kort:

Pokémon kort för barn som har lång erfarenhet och många kort

Nu barn börjar ofta att bry sig om de mycket sällsynta kort. Då kommer du att höra tillräckligt med ord som regnbågskort eller hemliga fina kort. Kanske också Mega EX-kort? Nu är valen mindre och priset också större. Här kan du återigen filtrera för att hitta specifika kartor. Här är goda exempel på kort för barn som har många kort i förväg:

Pokémon kort för barn som vill leka med korten.

Många barn börjar med att titta på korten eller byta med dem – kanske också spela små självuppfunna spel med korten. Vid något tillfälle kan de också visa intresse för att spela med dem enligt de officiella reglerna. Det kan vara svårt att komma igång. Men lyckligtvis har Pokémon gjort det lättare att spela med dem genom deras färdiga spelpaket. Du kan se exempel här:

Pokémon kort för äldre barn eller vuxna samla kort

Samlaren går oftast för mycket specifika kort. Ofta är det de äldre korten, kanske till och med en viss serie? Återigen kan vårt filtreringssystem hjälpa dig på vägen. Nedan finns exempel på äldre kort som samlare vanligtvis går för.

NYHETSBREV