Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Har ditt barn plötsligt fått ett stort intresse för Pokémon och brinner för att ha Pokémon-kort, figurer eller en specifik gosedjur? Och känner du dig förvirrad över att förstå vad som är vad i denna fantastiska men också enorma Pokémon-värld?

Om detta är fallet, ta en titt på den här köpguiden, eftersom den tar hänsyn till hur erfaret ditt barn är när det gäller att leka och/eller spela med Pokémon-kort. Om du mer letar efter leksaker, rekommenderar jag att du går igenom vår kategori med Pokémon-figurer eller våra Pokémon-gosedjur om du mer söker något att krama och en pålitlig Pokémon-kamrat.

Pokémon-kort för barn som precis har börjat

Om det är det första köpet för barnet, rekommenderar vi att ni köper ett av de paket vi har satt ihop. Det är ett billigt och enkelt sätt att få många kort. Dessutom rekommenderar vi också en mapp, så att de har en plats att samla sina kort på och enklare kunna transportera och ta hand om dem. Vi har även paketlösningar med mappar. Se några exempel här:

Pokémon kort för barn som redan har kort

Om barnet har samlat kort under en tid har hen säkert utvecklat en önskan om specifika kort. Då hör ni troligtvis ord som GX-kort, V-kort eller kanske jumbo-kort. Ni hör säkert också om specifika Pokémoner. Vi har skapat ett filtersystem där ni enkelt kan hitta specifika korttyper (V, GX, stora kort osv.) eller söka efter specifika Pokémoner, högt liv eller hög skada. Klicka på filtret under kategorisidorna så visas alternativen.

Nedan finns exempel på kort som ofta är mycket eftertraktade av barn som redan har flera kort:

Pokémon-kort för barn med stor erfarenhet och många kort

Nu börjar barnen ofta bli intresserade av de mycket sällsynta korten. Då kommer ni förmodligen höra ord som regnbågskort eller secret rare-kort. Kanske även VMAX-kort? Nu är urvalet mindre och priserna högre. Här kan ni återigen använda filter för att hitta specifika kort. Här är bra exempel på kort för barn som redan har många kort:

Pokémon kort för barn (och vuxna) som vill spela med korten

Många barn börjar genom att titta på korten eller byta med dem - kanske till och med leka egna uppfunna spel med korten. Förr eller senare kanske de också visar intresse för att spela med dem enligt de officiella reglerna. Det kan vara svårt att komma igång med. Men lyckligtvis har Pokémon gjort det enklare att spela med dem genom deras färdiga spelkit. Du kan se exempel på dem här:

Pokémon-kort för äldre barn eller vuxna som samlar kort

Samlaren strävar vanligtvis efter mycket specifika kort. Ofta är det äldre kort, kanske till och med en specifik serie? Återigen kan vårt filtreringssystem hjälpa er på vägen. Nedan följer exempel på äldre kort som samlare vanligtvis eftersträvar.

NYHETSBREV