Villkor

Försäljningsvillkor

Leverans

För oss är det viktigt att du snabbt får dina varor, så vi strävar efter att skicka inom två arbetsdagar.

Vi skickar hem direkt via post nord. Vi skickar endast med Track-and-Trace-nummer, och du kommer alltid att få det via e-post, så du kan följa beställningen från vårt lager till leveransadressen.

Dessutom är det också möjligt att hämta ordern på vårt lager i Köpenhamn

Fri frakt för köp över 900 SEK

Betalning

Vi erbjuder fler möjliga betalningssätt Det säkraste betalningssätt som vi också rekommenderar är att betala med ett betalkort. Vi tar emot följande korttyper:
. Visa
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro

Online betalning med kort

Vid betalning med elektroniskt betalkort dras beloppet endast när varorna har skickats. Betalning via säker och krypterad SSL-anslutning (Secure Socket Layer). Det betyder att din kortinformation inte kan läsas av utomstående. När du handlar med ett betalkort, förbehåller vi oss rätten att kontrollera om de angivna personuppgifterna är sanna.

Vi kan när som helst återbetala det betalade beloppet, till exempel om et produkt är utsåld eller om man ångrar köpet. Av säkerhetsskäl kan vi dock aldrig öka det godkända beloppet.

Beställning och betalning

Alla våra priser som visas på hemsidan är inkl. Danska moms och andra skatter.

När du har beställt får du en online-bekräftelse. Observera att detta mail tyvärr kan hamna i skräppost.. Om du inte får denna bekräftelsen inom 1 timme, vänligen kontakta oss. Den här bifogade orderbekräftelsen är också ditt online kvitto för ditt köp på PocketMonsters.se. Du får också ett nytt mail samma dag som din beställning har skickats.

Priset vid tidpunkten för beställningen är den gällande pris för köpet. PocketMonsters.se reserverar sig för utskriftsfel, prisfel, moms- och skattereduktioner utsålda varor samt leveransfel från våra leverantörer.

Retur och ångerrätt

När du handlar på PocketMonsters.se har du 14 dagars ångerrätt. Du måste informera oss om att du ångrar köpet och sedan returnera varan till oss. För att utöva ångerrätten, måste du inom 14 dagar efter mottagandet av varan göra ett tydligt uttalande per e-post (info@pocketmonster.dk). Sedan har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera produkten till oss.

Produkten måste returneras i samma skick och kvantitet som när du mottog det. När du utövar ångerrätten får du själv betala returfrakt. Vi återbetalar beloppet så snart vi har mottagit produkten och kontrollerat att produkten är i samma skick och kvantitet som när du fick det.

Vid retur/ utbyte får du själv betala returfrakt. Du bär risken för varan från leveransen av varan, och vid retur är du ansvarig för att varorna packas ordentligt. Du kan inte ångra bara genom att neka mottagandet av varan utan att ge oss ett tydligt meddelande om detta.

Returer skickas till:
MJ Kratz I/S
Blegdamsvej 20, 4. tv.
2200 København N

Observera! Vi tar inte emot försändelser per postförskott

Reklamation

Självklart beviljas 24 månaders garanti enligt köplagen. Vilket innebär att du kan antingen få utbytet, pengarna tillbaka eller prisavdrag, beroende på den specifika situationen. Skada på produkten som en följd av felaktig hantering från kunden omfattas inte av klagomålet. Reklamationer beträffande Fel och brister måste anmälas till PocketMonster.dk i god tid efter mottagandet av varorna. Här anses maximalt två månader vara rimliga, om inte annat avtalats.

Om ditt krav är motiverat, kommer vi naturligtvis att återbetala dina (rimliga) fraktkostnader.
Varon skickas till:
MJ Kratz I/S
Blegdamsvej 20, 4. tv.
2200 København N

Vänligen informera oss om problemet så detaljerat som möjligt. Observera! Vi tar inte emot försändelser per postförskott eller liknande. Se till att produkten alltid returneras i säker förpackning.

kontakta oss
Om du vill kontakta oss kan du göra det via e-post: info@pocketmonster.dk eller telefon +45 51894828.

Integritetspolicy

Se vår separata sida omIntegritetspolicy .

Scroll to Top

Log ind på din konto