Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Du kan alltid kontakta oss på info@pocketmonster.dk - vi svarar inom 24 timmar. Du är också välkommen att skicka ett mail via formuläret.

Dessutom kan du också skriva ett textmeddelande eller ringa oss på 51 89 48 28. Texter vi svarar på en kontinuerlig och snabb basis.

    Vanliga frågor

    Vi skickar med PostNord. Det kostar från 32,50 DKK och upp till 66 DKK att skicka en artikel beroende på leverantör och om den ska vara med eller utan distribution. Kom ihåg att vi erbjuder gratis frakt för inköp över 900 SEK.

    Vi strävar efter att göra det så snabbt som möjligt. Ofta på samma dag eller följande dag och senast tre dagar efter bokningen (såvida det inte är under hektiska perioder, till exempel under uppkörningen till jul). Sedan tar det mellan 1 – 4 dagar beroende på vilken leverantör du väljer att använda. Läs mer här

    Vi accepterar följande betalningssätt:
    . Dankort
    . Visa
    . Visa Electron
    . MasterCard
    . MasterCard Debit
    . Maestro

    Betalning via säker och krypterad SSL-anslutning (Secure Socket Layer). Det betyder att din kortinformation inte kan läsas av utomstående.

    När du har beställt får du en online-bekräftelse. Om du inte får den här bekräftelsen inom 1 timme, vänligen kontakta oss. Du kommer också att få ett nytt mail samma dag som din beställning har skickats, där det kommer att finnas ett spårningsnummer, så du kan alltid följa din beställning.

    Den odre-bekräftelse du får när du beställer är ditt onlinekvitto för ditt köp från Pocketmonster.dk

    Du har alltid 60 dagars returrätt hos oss. Innan du returnerar dina artiklar skriver du ett e-postmeddelande eller använder meddelandemodulen till höger, där du anger ordernumret och varför du ångrade ditt köp. Då skickar du beställningen till adressen: Blegdamsvej 20, 4th t.v. 2200 Copenhagen N. Vi kan hjälpa dig med en returetikett.

    NYHETSBREV