Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Pokémon GO

Pokémon GO-expansionen är ett speciellt samarbete mellan mobilspelet Pokémon GO och Pokémon Trading Card Game, och de första produkterna kommer att släppas den 1 januari. 1 juli. Uppsättningen med vilda Pokémon-kort som vi alla har väntat på!

Korten från expansionen innehåller olika Pokémon som är bekanta från och kan fångas i Pokémon GO-spelet. Det finns vackra handritade kort som refererar till olika aspekter av spelet; flera av dem kommer att vara som Pokémon V, Pokémon VMAX, Pokémon VSTAR och Radiant Pokémon-kort. Objekt, platser och karaktärer från Pokémon GO visas också på tränarkorten i den här expansionen.

Varje boosterpaket från Pokemon GO innehöll 10 kort. Alla vanliga kort från expansionen kommer att ha den distinkta Pokémon Go-logotypen tryckt på kortet.

På Pocket Monster älskar vi just den här expansionen som inte innehåller boosterboxar, så de vackra korten är särskilt svåra att få tag på. Köp dina Pokémon Go-produkter hos oss, vi har det största urvalet och det lägsta priset. Och kolla in alla våra andra Pokemon-artiklar också!

Mewtwo V SWSH229 Fullständig bild

kr158,00

Whimsicott V 64/172

kr110,00

NYHETSBREV