Prisgaranti
Fri frakt för köp över 1000
60 dagars ångerrätt
Utmärkt på Trustpilot

Astral utstrålning - Svärd & Sköld

Pokémon TCG: Astral Radiance är namnet på den tionde expansionen till Sword & Shield-serien från Pokémon, som släpptes den 1 januari. 27 maj 2022.

Expansionen fortsätter att innehålla Pokémon VSTAR-kort, som först släpptes med Brilliant Stars-expansionen. Dessutom innehåller setet även Pokémon från Hisui-regionen, som först introducerades i Switch-spelet Pokémon Legends: Arceus

Raidance Star fokuserar på de legendariska Pokémon Palkia och Dialga, som båda representeras med V-kort och VSTAR-kort. Dessutom innehåller expansionen tidigare okända Pokémon från Hisui-regionen, inklusive ett antal regionala former som Decidueye, Typhlosion och Samurott.

Som något unikt introducerar expansionen Radiant Pokémon-kort, som fungerar på samma sätt som Shining Pokémon från Neo-serien och Pokémon ☆ från EX-serien. Radiant Pokémon är alla baskort, men den portörörade Pokémon är en shiny version och kortet har en regelruta som säger att endast en kopia kan ingå i en lek.

Varje Astral Radiance booster pack innehåller tio kort från expansionen, ett kodkort som kan användas online i Pokémon Trading Card Game, och antingen ett grundläggande energikort eller ett VSTAR-markörkort.
Astra Radiance-förlängningen omfattar:
- Över 180 kort
- 3 helt nya Radiant Pokémon-kort
- 8 coola Pokémon VSTAR-kort
- 21 Pokémon V-kort och 2 starka Pokémon VMAX-kort
- 30 kort med art
- Mer än 20 träningskort

Fantastisk expansion med massor av nya Pokémon-kort som vi starkt rekommenderar att utforska vidare!

Ursprung Form Palkia VSTAR 208/189 Hemlig Sällsynt

kr762,00

Strålande Heatran 027/189 Strålande sällsynt

kr78,00

Radiant Hawlucha 081/189 Radiant Sällsynt

kr78,00

NYHETSBREV